Wednesday, July 18, 2007

LHP KVÍZ

Vyjmenuj tři známé kulty LHP (Left Hand Path), které začínají na "T".
"Týfónský O.T.O.", "Temple ov Set" a "Teletubies".

5 comments:

Anonymous said...

ad kult Teletubies: On to nejspíš nebude jen vtip :-). nedávno jsem viděl videoklip "Bliss" od Tori Amos a všiml jsem si, že výše uvedená zpěvačka v jeden moment drží oběma rukama postavičku Teletubies a křečovitě s ní mává jak při nějakém Voodoo rituálu !!!.
zde důkaz:
http://www.youtube.com/watch?v=2Tx2YoMxw4k
(0:46)

Catalessia said...

Já je typuju na shoggoty (šogoty), řečeno Grantovsko-lovecraftiánskou terminologií a už delší dobu mám pocit, že to je cosi z "vnějších prostor", "ufonského", prosakující sem. :-) ... aspekt redefinující dosavadní kvality lidství.:-) Hm, to jo, to nepochybně :-)...

Anonymous said...

zase ty zpropadené "Cthulhu mythos" entity ! já to tušil ! :-) Vezmi si třeba ty jejich podivné sexuální preference (jak nedávno zjistili v Polsku), ta zvrhlá architektura jejich obydlí a okolí ve kterém provádějí své rejdy, ten pocit přímého, tělesného kontaktu (rituál "tuli tuli"), absence byť jen stopového množství inteligence Ale hlavně ty oči, ty OČI ! opravdu to sedí :-D. btw. Asi je to náhoda, ale jak jsi použila tu zkratku LHP tak místo "Left hand path" mi v hlavě okamžitě naskočil "Lovecraft Howard Philips" :-)

Catalessia said...

Ano, popsals to vnímavě a detailně :o))).
Ad. patronové:
AOS/CHAOS
HPL/LHP

předznamenávají, že magie se nenápadně změnila v tuny slov...
:-))))

Anonymous said...

AOS/CHAOS - tohle už mě taky jednou napadlo. Pan Spare jako patron CHM určitě sedí, i když na mě působí docela konzervativním dojmem (v dobrém slova smyslu) i přes ten svůj hodně nekonvenční život. Ale Lovecrafta jako patrona Left Hand Path si tedy nedovedu představit vůbec :-). Myslím, že tento směr by byl pro tohohle echtovního anglického gentlemana příliš "eklhaft" :-D.
ano, tuny slov ale skutek utek ...