Friday, September 14, 2007

SEXUÁLNÍ GNÓSE TAKHLE PO RÁNU

Co má k snídani moderní sexgnostik?

Toasty s malinovou & perleťovou huspeninou.

Sunday, September 09, 2007

Nudí vás svět? Nudí vás už sigila?

Zkuste ta apokalyptická...

A hledejte ve vašem okolí...

Z diskuse "Khaos maqick".

Friday, September 07, 2007

Červí "Okultisti"

Experiment, za jehož podstatou stojí snaha o rozšíření mezí interpretace.

Věnováno Umbertu Ecovi

Pomůcky: Worms: Armageddon + PC, na kterém je možno hrát hru Worms: Armageddon.

Základem je vytvořit si vlastní tým a pojmenovat jednotlivé členy po oblíbených okultistech, jakými jsou např. Eliphas Lévi, Aleister Crowley nebo Peter Carroll.
Jelikož jsem měla standardní nastavení, bylo nadmíru nutné pozorně vybírat právě tyto přední tři jména, neboť ostatní zůstávají v záloze. Proto jsem se rozhodla vpustit do ringu výše tři jmenované, neboť v případě Jacka Parsonse se dalo předpokládat, že to sice možná s výbušninami bude do jisté míry umět, dokonce by za kamarády i vlastní krk položil, z čehož ovšem současně pramenily mé obavy, neboť přehnaný altruismus a kolegialita mnohdy nebývají nejlepší cestou k vítězství.
V záloze nadále zůstali i Blavatská s Gregoriem – to jen kdyby šlo opravdu do tuhého.
Zápas s italským týmem, hovorově přezdívaným jako „Mussoliniho soldateska“ započal.
Levý hák Eliphase Léviho se ukázal jako smrtící zbraň, jedinou ranou posílá soupeře do hlubin, kde Cthulhu odpočívá a sní své sny. Tedy se potvrdilo, že hlavní specialitou tohoto okultisty bude staré poctivé karate, "férovka" jeden na jednoho - jak už to ostatně Eliphas Lévi ukázal ve svých slovních půtkách.
Crowleyho ataky jsou plošného a ohnivého charakteru, nezřídka zasáhne vlastní lidi. Proč také ne, že? Je-li to král, nemůžeš mu přece ublížit! A z kožíšků domácího týmu stoupá dým.
Carroll se naopak ocitá v nezáviděníhodném postavení. Tento doposud žijící okultista bývá počítačem zpravidla umisťován do takové startovní pozice, že jej hned každý i z naprosté země může sestřelit.
Dobojováno, sečteno: vítězem dnešního klání jsou Okultisti. Zbývá ještě projet statistiky - a hleďme, kdo byl zvolen za nejnudnějšího červa zápasu?
Eliphas Lévi.
Tak teď opravdu nevím, kde končí hra a začíná realita...